English

Leverandør av
bærekraftige modulbygg for bolig og næring

Referanser

TURISME

Våre kompakte og lekre mobile boenheter er som skreddersydd for små og store aktører i norsk turistnæring - en næring i vekst og medvind. Enten du ønsker å øke din kapasitet eller etablere ny virksomhet, vil du med våre bærekraftige, kostnads- og plassbesparende modeller kunne tilby dine gjester unike overnattingsmuligheter - der du vil, når du vil.

Les mer

VÅRT KUNDELØFTE

Podtown leverer kompakte og arealeffektive modulære løsninger til kontor- og boligformål.

Les mer

FRITIDSBOLIG

I våre klimahytter bor du smart og enkelt - glem egeninnsats, her flytter du rett inn. Vi har tatt grønne hensyn slik at du med god samvittighet kan nyte din nye fritidsbolig.

Les mer

HOTELL

I vår satsing på det vi mener er fremtidens hotelløsninger, har vi fokus på at våre kunder skal kunne tilby sine gjester bærekraftige opphold uten at det går på bekostning av komfort. Vi har derfor stilt svært høye krav til fornyelse, innovasjon og kreative løsninger. Her er det kompakt luksus i hver kvadratmeter. Vi redefinerer måten å tenke overnatting på. Velkommen inn!

Les mer

MODULBYGG

Podtown leverer skalerbare high-end mobile kontor- og boligløsninger til aktører innen bygg- og anlegg, offshore, verft, militær, beredskap, samferdsel og energi. Designet for å ivareta høy komfort og sikkerhet - robuste og med enkel mobilisering.

Les mer

BÆREKRAFTIG ANSVAR

Våre mål om å etterlate miljøet med minst mulig fotavtrykk og tilby samfunnet klimavennlige løsninger er tuftet på FN's bærekraftsmål 11-13.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få spennende nyheter om Podtown før alle andre!

Ved klikk på send godtar jeg Podtown sine vilkår og personvernregler