Om Podtown

Podtellferie på Prestaskjæret
Dette er historien om Podtown

Den første skissen av Podtown så dagens lys på baksiden av en Yatzyblokk på hytta 8.juli 2016. Et par dager tidligere hadde jeg forhandlet meg frem til en kveld på Tysnesfesti familierådet. Med dagspasset i boks lå alt til rette for en etterlengtet guttetur, før jeg skulle reise på sommerferie med hele familien. Men noen googlesøk og telefoner senere fant jeg fort ut at overnatting var bare å glemme.

At noe så kjipt som å mangle overnatting skulle endre planene fra festival med gutta til Yatzy med svigermor satte tankene igang.  Dette fikk meg også til å tenke på fasalitetene under et festivalbesøk med fire kompiser i et tomannstelt (utdypes ikke videre). Eller da vi kjørte i en stasjonsvogn fullstappet med luftmadrasse og soveposer på vei til fotballcup for å sove sammen med hundrevis av sure fotballsokker i en tett og varm gymsal.

2 år senere og i  godt samarbeid med verdens største produsent av Pod's, har vi nå fått utviklet modeller sammen. Du ulike modellene kan på en unik måte tilpasses brukeren. Vi tilbyr den beste løsningen tilpasset kundens behov. 

Vårt konsept passer er like fleksibelt som det er smart. Er du arrangør, driver innen turisme eller trenger økt kapasitet til din bedrift og vil vite mer om Podtown - kontakt oss i dag.

 

 

Hvem
Eirik Kalve
Hva
Daglig leder
Epost
post@podtown.no
Telefon
41765580
VISJON: Vi skal bidra med plassbesparende produkter, som tilfører samfunnet bærekraftige løsninger for fremtiden.
Vi vil strebe etter å gjøre en forskjell som er forenelig med FN`s bærekraftsmål no. 11

Filminnspilling på Prestasjæret

Kidsa tester ut podtown

Besøk i Leirvik havn

Første band som overnattet

Tysnesfest på synfaring

Podtellet kan plasseres hvor som helst

Illustrasjon av Podtown

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få spennende nyheter om Podtown før alle andre!

Ved klikk på send godtar jeg Podtown sine vilkår og personvernregler