Leie av podtown til arrangement

IMG_1646.JPG
16 persons podtell (enkel pod)

16 persons enkel podtell er meget godt for de som ønsker en trygg og komfortbel overnatting til en rimelig pris.  Alle podene har TV og lade muligheter, og podtellet er godt egnet til bruk hele året da det er godt isolert med bl.a aircon/varmepumpe, friskluftstilførsel og varme i gulv. Pod`ene blir levert med nøkkelkort som betjener inngangsdøren og til hver separat pod. Sikkerheten i våre podtell er vår øverste prioritet, der alt utstyr er bygget i brannhemmende materialer med kun bruk av svakstrøms tilførel og LED teknologi. I tillegg er det montert åpningsvindu, branndetektorer og slukkere i samtlige pod`er for å gi våre gjester den aller beste tryggheten.

 

16 persons podtell (dobbel pod)

Våre 16 person dobbel podtell er meget godt egnet dersom du trenger stor overnattingskapasitet i en kortere periode. Alle podene har TV og lademuligheter, og podtellet er godt egnet til bruk hele året da det er godt isolert med bl.a aircon/varmepumpe, friskluftstilførsel og varme i gulv. Pod`ene blir levert med nøkkelkort som betjener inngangsdøren og til hver separat pod. Sikkerheten i våre podtell er vår øverste prioritet, der alt utstyr er bygget i brannhemmende materialer med kun bruk av svakstrøms tilførel og LED teknologi. I tillegg er det montert åpningsvindu, branndetektorer og slukkere i samtlige pod`er for å gi våre gjester den aller beste tryggheten.

Har dere behov for større overnattingskapasitet under deres arrangement?

PODTOWN er en mobil overnattingsby  som gir dine gjester eller ditt crew en komfortabel natt. Vi tar oss av all logistikk og administrasjon, og er på plass med vår betjente resepsjon for å ivareta komforten og tryggheten til dine gjester der dere måtte ønske. Foreløpig har vi overnatting til 176 personer men planlegger å utvide kapasiteten i 2019.

  • Vi tar oss av transporten til og fra ditt arrangement (Frakt over 5000kr pr podtell faktureres arrangør. Fastpris oppgis etter avtale  )
  • Vår betjente resepsjon ivaretar tryggheten og komforten til dine gjester
  • Vi sørger for en enklere logistikk både for arrangører og deltakere
  • Gjestene sjekker inn i en oppredd privat pod og får tildelt nøkkelkort
  • Sov trygt og uforstyrret i din egen private komfortsone
  • Lagre dine eiendeler og lad mobilen – når du vil
Arrangørens bidrag:
  • Egnet plassering til podtown (10 podtell på 1 mål tomt, 160 personer)
  • 1 stikkontakt per podtell (betjener alle rom inkl. aircondition)
  • Supplerer med toalett/dusj fasiliteter samt  vanntilførsel til branndepot.
  • Avsperre området med 1 inngang for å ivareta sikkerheten til gjestene.

La oss bidra til å heve kvalitetsinntrykket til ditt arrangement, uten at dere som arrangør trenger å ta noen økonomisk risiko. Alt du trenger å gjøre er å finne plass til podtown, så løser vi ditt overnattingbehov og hjelper deg med en unik kapasitetsøke.

Det er allerede flere uker som er booket for sommeren 2018, så vær rask og reserver podtown til ditt arrangement om du ønsker en trygg og komfortabel overnattingsløsning til dine gjester! Ring oss gjerne for mer informasjon eller for å diskutere hvordan vi kan bidra inn mot ditt arrangement!!

Mrk: Brannprosjekteringen av Podtown er utarbeidet av Norconsult AS der Brann eksplosjonsvernloven er lagt til grunn for godkjennelsen av driften av Podtown. Innretningene  er å anse som flyttbare campingenheter. Dvs så lenge de vedlagte retningslinjene overholdes iht Brann&Sikkerhetsplanen fra Norconsult, kreves det ingen ytterligere søknader for oppsett av Podtown. Under planleggingsmøtene gjøres arrangøren gjøres kjent med Podtowns Brann og Sikkerhetsplan, inklusiv spesifikk risikoalayse som utarbeides i samarbeid med arrangør og andre involverte aktører.  Dette legges ved i arrangementets søknad til offentlig instans.

 

 

16 personer single og dobbel

illustrasjon av podtown

innvendig single pod

dobbelpod

Plassering av podotwn

Bakside dobbel podtell

Front single podtell

Bakside dobbel podtell

Front dobbel podtell

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få spennende nyheter om Podtown før alle andre!

Ved klikk på send godtar jeg Podtown sine vilkår og personvernregler