Leie av podtell til bedrifter

Fil 07.02.2018, 09 50 44.jpeg
Smarthybel

Våre smarthybler er meget anvendelige til mange typer formål. Disse modellene produseres som en 2 roms løsning med dusj/toalett i hvert rom. Sittegruppen gjøres enkelt om til en dobbeltseng med integrert TV.  Løsningen blir levert med Aircon/varmepumpe, friskluftsanlegg, varme i gulv og dusj/toalett som standard.

I tillegg til dette kan våre moduler leveres med bl.a elektriske smartvindu som blender vinduene uten behov for solskjerming og solcelle panel med batteri. slik at modulene kan driftes uten behov for strømtilbkobling (ex varmepumpedrift)

 

Smartleilighet

Vår smartleilighet er meget anvendelig til mange typer formål. Disse modellene produseres som en 2 roms løsning med 1 inngang.  Sittegruppen gjøres enkelt om til en dobbeltseng seng med integrert TV. I det andre rommet er det kjøkkenkrok og kontoravdeling. De blir levert med Aircon/varmepumpe, friskluftsanlegg, varme i gulv og dusj/toalett som standard. I tilleg til dette kan våre moduler leveres med bl.a elektriske smartvindu som blender vinduene ved uten behov for solskjerming.

Kontor/oppholdsrom

Kontor og oppholdsrom modulene våre leveres fullt innredet med High end finish og meget godt inneklima. Modulene kan brukes som mobile kontor og kan leveres på kort varsel der dere måtte ønske. De blir levert med Aircon/varmepumpe, friskluftsanlegg, varme i gulv og dusj/toalett som standard.

I tillegg til dette kan våre moduler leveres med bl.a elektriske smartvindu som blender vinduene uten behov for solskjerming og solcellepanel med batteri, slik at modulene kan driftes uten behov for strømtilbkobling (ex varmepumpedrift)

16 persons podtell med dobbel pod

Våre 16 person podtell med doble pod`er er meget godt egnet dersom du trenger stor overnattingskapasitet over en kortere periode. Alle podene har TV og lademuligheter, og podtellet er godt egnet til bruk hele året da det er godt isolert med bl.a aircon/varmepumpe, friskluftstilførsel og varme i gulv.

16 persons podtell med enkel pod

Våre 16 person podtell med enkle pod`er er meget godt egnet dersom du trenger stor overnattingskapasitet over en kortere periode.  Alle podene har TV og lade muligheter, og podtellet er godt egnet til bruk hele året da det er godt isolert med bl.a aircon/varmepumpe, friskluftstilførsel og varme i gulv.

4 persons podtell med dusj, toalett og oppbevaringsskap

Våre podtell for 4 personer har romslige enkel pod`er med oppbevaringskap, dusj og toalett. Disse podene er horisontalt bygget med stor inngang og romslig entre. Det er gode fasaliteter med bl.a varmepumpe, aicondition, friskluftsventilasjon, varmbkabler i gulv, TV i hver av pod`ene m.m

 

6 persons podtell med dusj og toalett
  • Dette podtellet har 6 stk enkel pod`er med dusj og toalett.
  • Podtellet kan kobles til fast avløp elller kobles til en portabel sanitær tank på lik linje med en bobil.
  • Det er varmepumpe og aircondition installert i podtellet og hver pod kan justere lufttilførselen.
  • Inne i hver pod kan vinduene åpnes og det finnes lademuligheter og TV i hver pod.

Har din bedrift behov for periodevis overnatting i direkte tilknytning til din lokalitet, eller har dere behov for større kapasitet i høysesongen?
  • Vårt mobile overnattingskonsept kan leveres på en rask og kostnadseffektiv måte. Du kan dermed tilby dine gjester overnatting på stedet, uten å kaste bort tiden på transport og dyre alternativer.
  • For bedrifter med periodiske overnattingsbehov eller for turistinnkvartering vil dette være en kjærkommen løsning for å øke kapasitet og omsetning. Også i ulike beredskapsammenhenger vil vi kunne levere losjikapasitet på kort varsel.
  • Vårt unike konsept er testet gjennom vinteren 2017, og godkjent av Norconsult som flyttbare innretninger uten at dere trenger å søke om løyve for plassering.
  • Vi leverer komfortable senger ifra 6 til 16 personer i hvert podtell akkurat der dere måtte ønske, så lenge de vedlagte retningslinjene overholdes iht Brann&Sikkerhetsplanen fra Norconsult.
  • Vi har f.o.m Mai 2018 en kapasitet på 176 overnattingsplasser fordelt på 3 ulike modeller.

Ta kontakt for å høre mer om våre plassbesparende og komfortable overnattingsløsninger!

Podellet utenfor vårt kontor

Podtellet på Leirvik torg

20 fot podtell 6 single pod`er med bad

20 fot podtell 6 single pod`er med bad

8 dobbelt pod`er i 40 fots podtell

8 dobbelt pod`er i 40 fots podtell

16 persons single pod`er i 40 fots podtell

16 single pod`er i 40 fots podtell

40 fots dobbelpod`er

Kombi kontor og oppholdsrom med bad

2 roms smarthybel med 2 bad mm

Smarthybel kombi sofagruppe/seng

Smarthybel kombi sofagruppe/seng

Spesifikasjoner 40 fots podtell 8 personer, 2 bad + oppbevaring

Spesifikasjon Smarthybel

Spesifikasjon kontor og oppholdsrom

Spesifikasjon 20 fots podtell, 6 pod`er med bad

Spesifikasjon 20 fots podtell 4 pod`er , bad og oppbevaringsløsning

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få spennende nyheter om Podtown før alle andre!

Ved klikk på send godtar jeg Podtown sine vilkår og personvernregler