Kjøp våre modeller

40 fots podtell, 8 store singlepod`er med dusj og toalett
Smartleilighet

Vår smartleilighet er meget anvendelige til mange typer formål. Disse modellene produseres som en 2 roms løsning med 1 inngang.  Sittegruppen gjøres enkelt om til en dobbeltseng seng med integrert TV. I det andre rommet er det kjøkkenkrok og kontoravdeling. De blir levert med Aircon/varmepumpe, friskluftsanlegg, varme i gulv og dusj/toalett som standard. I tilleg til dette kan våre moduler leveres med bl.a elektriske smartvindu som blender vinduene ved uten behov for solskjerming.

Smarthybel

Våre smarthybler er meget anvendelige til mange typer formål. Disse modellene produseres som en 2 roms løsning med dusj/toalett i hvert rom. Sittegruppen gjøres enkelt om til en dobbeltseng seng med integrert TV. De blir levert med Aircon/varmepumpe, friskluftsanlegg, varme i gulv og dusj/toalett som standard. I tilleg til dette kan våre moduler leveres med bl.a elektriske smartvindu som blender vinduene ved uten behov for solskjerming og solcelle panel med batteri slik at modulene kan driftes uten behov for strømtilbkobling(ex varmepumpedrift)

 

 

16 persons podtell (dobbel pod)

Våre 16 person dobbel podtell er meget godt egnet dersom du trenger stor overnattingskapasitet for en kortere periode. Alle podene har TV og lade muligheter, og podtellet er godt egnet til bruk hele året da det er godt isolert med bl.a aircon/varmepumpe, friskluftstilførsel og varme i gulv.

 

16 persons podtell (enkel pod)

Våre 16 persons enkel podtell er meget godt egnet dersom du trenger stor overnattingskapasitet over en kortere periode.  Alle podene har TV og lade muligheter, og podtellet er godt egnet til bruk hele året da det er godt isolert med bl.a aircon/varmepumpe, friskluftstilførsel og varme i gulv.

 

4 persons podtell med dusj, toalett og oppbevaringsskap

Våre podtell for 4 personer har romslige enkel pod`er med oppbevaringskap dusj og toalett. Disse podene er horisontalt bygget med stor inngang og romslig entre. Det er gode fasaliteter med bl.a varmepumpe, aicondition, friskluftsventilasjon, varmbkabler i gulv, TV i hver av pod`ene m.m

40 fots podtell, 8 store singlepod`er med dusj og toalett

Denne modellen bygges for 8 personer, men de installerte podene er meger romslige med sine 120cm brede madrasser. De er meget godt egnet dersom du trenger stor overnattingskapasitet i et av våre største singlepoder.  Alle podene har TV og lade muligheter, og podtellet er godt egnet til bruk hele året da det er godt isolert med bl.a dusj/wc oppbevaringsskap, aircon/varmepumpe, friskluftstilførsel og varme i gulv.

 

 

 

 

6 persons podtell med dusj og toalett
 • Dette podtellet har 6 stk enkle pod`er med dusj og toalett.
 • Podtellet kan kobles til fast avløp elller kobles til en portabel sanitærtank på lik linje med en bobil.
 • Det er varmepumpe og aircondition installert i podtellet og hver pod kan justere lufttilførselen.
 • Inne i hver pod kan vinduene åpnes og det finnes lademuligheter og TV i hver pod.

Kombi kontor/oppholdsrom

Våre kombi kontor/oppholdsrom er meget godt egnet som site-office, eller som supplement til boligrigg/industri/verft.
Våre produkt er godt utstyrt med friskluftsanlegg, aircon/varmepumpe, varme i gulv.
Dusj/toalett og oppbevaringslosninger monteres etter ønske fra kunde.

 

lydtrett pod modell

 

soundproof model

 

Pod modell: TKH-737
 • Dette er en av de mest produserte pod`ene i verden, med sinde luftige og komfortable konstruksjon.
 • Madrassmål: 200x123

Pod modell: TKH-OMK03

 

 

Pod modell: TKH-RSK Horisontal
 • Denne modellen er en horisontal pod med romslige mål og stor døråpning.
 • Den er utrustet med integrert VT og mange andre fasaliteter.
 • Madrassens mål er: 120x200

Pod modell: TKH-RSK Vertikal
 • Denne 1 persons modellen har en madrass bredde på 120x200 meter og er en av våre mest plassbesparende modeeller.
 • Den leveres med nedfellbart TV samt mange andre funksjoner som friskluft og ladetilboblinger.

Pod modell: TKHSC-KJK
 • Våre 1 persons verikal poder er velsig plassbestarende, samtidig som med sine madrass mål på 120x 210 så er  føles de veldig romslige for 1 person.
 • Leveres med nedfellbart TV fra tak

Pod modell: TKH—KJK
 •  Denne komfortable modellen har madrassmål på 120x200
 • Pod`ene åpnes horisontalt og har bl.a. integrert TV i veggen

Kjøp av frittstående pod`er
 • Vi samarbeider med verdens største produsent av pod`er Shenzhen PengHeng Capsule Hotel Equipment Co., Ltd, som har over 15 års produksjonserfaring og drift av hotell. . Podtown AS har eneretten  på alle produkt og er forhandler  av pod`er for det skandinaviske markedet samt England.
 • Det finnes mange smarte modeller som er meget kostnadseffektiv og driftsikre. De komfortable pod`ene er godkjent iht alle gjeldende brannkrav og merkinger, og monteres 2 i høyden. 
 • Pod`ene veldig plassbesparende samtidig som privatlivet ivaretaes. For din bedrift kan dette være løsningen på å ta imot mange flere gjester til en langt mer effektiv måte. I vårt billedgalleri er noen av pod`ene som er kan bestilles. Ta gjerne kontakt for prisforespørsel, eller for å høre mer om konseptet.
 • Vi har også utstillings pod`er som snart er tilgjengelig i vårt showroom. Salg av pod`er til hotellkjeder rundt om i verden har eksplodert de siste årene, og vår produsent står for ca 90% av all produksjon globalt.
 • Podhotellene har det siste året spredd seg til mange eurpeiske land, med bl.a.  5 hoteller på Island. Grunnen til suksessen rundt dette konseptet er de store plassbesparelsene, som gjør det meget attraktivt i turist relaterte områder.  Disse modellene er svært godt egnet til  f.eks hoteller,flyplasser industribedrifter og bedrifter som driver turist innkvartering.
 • Kontakt oss for pris på våre komfortable modeller, eller ring oss gjerne for å diskutere hvilke muligheter vi kan bidra med for din bedrift. Dersom dere ønsker å se og teste pod`ene så besøk oss gjerne på vårt kontor i Austevoll.
Kjøp av podtell
 • Vi samarbeider med verdens største produsent av pod`er Shenzhen PengHeng Capsule Hotel Equipment Co., Ltd, som har over 15 års produksjonserfaring og drift av hotell. . Podtown AS har eneretten  på alle produkt og er forhandler  av pod`er for det skandinaviske markedet samt England.
 • Våre første modeller er testet på vestlandet i 2017 og 2018 med gode tilbakemeldinger. og  og mange ulike modeller kan bestilles etter kundens behov. På grunn av den solide og brannsikre konstruksjonen har vi fått godkjent våre modeller som flyttbare innretninger som kan plasseres der kunden måtte ønske. Dette gjør våre modeller godt egnet til alt ifra  industri, entreprenør og marine formål,  til ulike former for turist innkvartering.  Vi har også lugar/hotellrom moduler som kan moteres som ferdig unit ifm rigg, fartøy men også i forbindelse med hotellbygg.
 • Retningslinjene for Brann&Sikkerhetskonseptet  leveres sammen med kjøpskontrakten, og pristilbud sendes ut ved forespørsel. Ta gjene kontakt for å inspisere vår første modell eller for pris av våre ulike modeller.

20 fots podtell,4 pods med bad

4 horisontal åpings pod`er med skap og bad

20 fots podtell,4 pods med bad

2 roms 40 fots podtell, 8 pods med 2 bad

20 fot podtell 6 single pod`er med bad

Bakside av podtell

Fremside av podtell

kontor med vagfri interiør etter behov

Kontor og oppholdstom med bad mm

Smarthybel med kombi seng sofa og bad

smarthybel illustrasjon

smarthybel illustrasjon

innvendig dobbelt pod

europa modell single pod

utvendig europa modell

utvendig europa modell

Dobbel pods

Horisontal single pod `er

studenthybel pod

innvendig studentpod

single pod s

dobbeltpods på flyplasss

Pod Hotell

skap som passer til pod`ens nøkkelkort

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få spennende nyheter om Podtown før alle andre!

Ved klikk på send godtar jeg Podtown sine vilkår og personvernregler