Om Podtown

Podtellferie på Prestaskjæret
Dette er historien om Podtown

Den første skissen av Podtown så dagens lys på baksiden av en Yatzyblokk på hytta 8.juli 2016. Et par dager tidligere hadde jeg forhandlet meg frem i familierådet til en kveld på Tysnesfest. Med dagspasset i boks var alt tilrettelagt for en etterlengtet guttetur, før jeg skulle reise på sommerferie med hele familien. Men noen googlesøk og telefoner senere, fant jeg fort ut at overnatting kunne jeg bare glemme.


At noe så kjipt som å mangle overnatting skulle endre planene fra festival med gutta, til Yatsy med svigermor satte tankene igang.  Dette fikk meg også til å tenke på fasalitetene da jeg var på festival med fire kompiser i et tomannstelt(utdypes ikke videre), Eller da vi kjørte i en fullstappet stasjonsvogn på vei til fotballcup, fullstappet med luftmadrasser og soveposer for å sove sammen med hundrevis av sure fotballsokker i en gymsal.


2 år etter og i  godt samarbeid med verdens største produsent av Pod`s, har vi nå utviklet flere modeller sammen. Du ulike modellene kan tilpasses brukeren- slik at vi kan tilby den beste løsningen etter behov.


Så om du arrangerer folkefester, turistopplevelser eller har utfordringer i din bedrift med å finne overnattingløsninger for dine arbeidere - da er Podtown løsningen.

Vi ønsker  å løse et samfunnsproblem  i vårt  langstrakte land, ved å tilby plassbesparende mobile overnattingsløsninger.  Samtidig vil vi bidra til å heve kvaliteten og tryggheten på alle slags arrangement, slik at gjestene  får et komfortabelt opphold, og ønsker seg tilbake ved neste anledning.

 

Hvem
Eirik Kalve
Hva
Daglig leder
Epost
post@podtown.no
Telefon
41765580
Visjon
Vi ønsker å løse et samfunnsproblem i vårt langstrakte land, ved å tilby plassbesparende mobile overnattingsløsninger til arrangement, bedrifter og private aktører, Samtidig vil vi bidra til å heve kvaliteten og tryggheten på alle slags arrangement, slik at gjestene får et komfortabelt opphold, og ønsker seg tilbake ved neste anledning.

Filminnspilling på Prestasjæret

Kidsa tester ut podtown

Besøk i Leirvik havn

Første band som overnattet

Tysnesfest på synfaring

Podtellet kan plasseres hvor som helst

Illustrasjon av Podtown

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få spennende nyheter om Podtown før alle andre!

Ved klikk på send godtar jeg Podtown sine vilkår og personvernregler